SON DAKİKA



Haber > Spor > Lille'de Burak Yılmaz'a kırmızı kart! Çılgına döndü

Lille'de Burak Yılmaz'a kırmızı kart! Çılgına döndü

01 Mayıs 2022 Pazar - 17:09




Fransa Ligue 1'in 35. haftasında Lille deplasmanda Troyes'e konuk olurken mücadeleye hakem kararları ve milli futbolcu Burak Yılmaz damgasını vurdu. Burak, gördüğü kırmızı kart sonrasında takımını 9 kişi bırakırken adeta çılgına döndü.





Lille ile sözleşmesi sona erecek olan Burak Yılmaz bu sezon beklentilerin aşağısında kaldı. Fransa'da Lille'in Troyes'e konuk olduğu mücadelede Burak Yılmaz damgası yaşandı.

TARİHİ ŞAMPİYONLUK
Burak Yılmaz 34 yaşında transfer olduğu Lille'de tarihi bir Fransa şampiyonluğu yaşamıştı. Yıldız golcü, müthiş bir başarıyla elde edilen şampiyonlukta gösterdiği inanılmaz performansla en büyük katkılardan birini sağlamıştı.

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR
Burak Yılmaz, sezon sonunda takımdan ayrılacak. Haziranda sözleşmesi bitecek olan tecrübeli golcü, kulübüyle yeni sözleşme imzalamayacak.

PENALTI GOLÜYLE GERİYE DÜŞTÜ
Fransa Ligi'nde Lille, Troyes deplasmanına çıktı. Milli futbolcular Zeki çelik ve Burak Yılmaz ilk 11'de yer aldı. Mücadelenin 43. dakikasında Troyes penaltıyı F. Tardieu ile gole çevirdi ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

KIRMIZI KART ÇIKTI
Lille'de Renato Sanches 50. dakikada üst üste gördüğü sarı kartlar ile takımını 10 kişi bıraktı. Troyes maçta 2. kez penaltı atışı yakalarken Ugbo 55. dakikada penaltıyı gole çevirdi ve skoru 2-0'a getirdi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap