SON DAKİKA



Haber > Spor > Lille Yusuf Yazıcı'nın bonservisini belirledi

Lille Yusuf Yazıcı'nın bonservisini belirledi

26 Haziran 2021 Cumartesi - 10:53




Milan, Hakan Çalhanoğlu'nun ayrılmasının ardından boşluğu Lille'de şampiyonluk yaşayan milli futbolcumuz Yusuf Yazıcı ile doldurmaya çalışacak. Yusuf için devrede olan tek takım Milan da değil. İspanyol ekibi Sevilla da Yusuf Yazıcı için nabız yokluyor. İtalyan basını, transferin gözdesi olan milli futbolcu için Lille'in istediği rakamı açıkladı.





İtalya Serie A ekiplerinden Milan, Hakan Çalhanoğlu'nun ayrılmasının ardından bu boşluğu Lille'de şampiyonluk yaşayan milli futbolcumuz Yusuf Yazıcı ile doldurmaya hazırlanıyor.

SEVILLA DA DEVREDE

Yusuf Yazıcı'nın tek talibi İtalyan ekibi Milan da değil. Milli futbolcu için İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla da devrede...

LILLE 35 MİLYON İSTİYOR

İtalyan basınında yıldız futbolcu için telaffuz edilen rakam ise 35 milyon Euro civarında. Bu transfer gerçekleşirse Yusuf'un bonservisini elinde bulunduran Lille Kulübü, paranın yüzde 20'sini Trabzonspor'a ödeyecek.


Yusuf Yazıcı, 42 maçta 14 gol ve 5 asistlik performansla dikkatleri üstüne çekmişti.

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap