SON DAKİKA



Haber > Spor > Leonard Kweuke koptu geliyor

Leonard Kweuke koptu geliyor

01 Temmuz 2013 Pazartesi - 09:15




Transfer bombasını patlatmak isteyen Yeşil-Mavililer Sparta Praglı Kweuke ile prensip anlaşmasına vardı. İş oyuncunun kulübü ile bonservis sorununu çö





OYUNCUDA SORUN YOK Rizespor transferde bombayı patlatmak üzere. Süper Lig’de ses getiren bir kadro oluşturmanın planlarını yapan Yeşil-Mavililer bu doğrultuda harekete geçerek forvet hattına iyi bir ismi monte etmeyi planlıyor. Sparta Prag’da forma giyen Leonard Kweuke’yi gözüne kestiren Rizespor transfer komitesinin bu oyuncuyla yaptığı görüşmede el sıkıştığı öğrenildi. SIKI PAZARLIK Yetenekli futbolcudan "gelirim" yanıtını alan transfer komitesi Leonard Kweuke için kulübü belirlediği bonservis konusunda sıkı bir pazarlığa tutuştu. Sparta Prag’ın 2.5 milyon euro bonservis bedeli biçtiği Leonard Kweuke’nin bonservisi için Rizespor yönetiminin 1.5 milyon euro teklif ettiği belirtildi. Yeşil-Mavili kulübün bu rakamı 500 bin euro daha artırabileceği seslendirildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap