SON DAKİKA



Haber > Spor > Lens sakatlandı Advocaat Blind'i haşladı!

Lens sakatlandı Advocaat Blind'i haşladı!

12 Kasım 2016 Cumartesi - 11:37




Hollanda - Belçika maçında Lens'in sakatlanması Dany Blind ile Dick Avocaat'ı birbirine düşürdü.





Fenerbahçe'nin yıldızı Lens Hollanda Milli Takımı'nda sakatlanınca Advocaat küplere bindi. Jeremain Lens’in milli takımda sakatlanması Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat’ı çileden çıkardı... Sarı-Lacivertliler’in tecrübeli hocası bu durumla ilgili olarak Hollanda Milli Takım Teknik Direktörü Danny Blind’i suçladı.

Belçika ile oynanan maç sonrasında oyuncusunun sakatlandığını öğrenen Advocaat, Blind ile bir görüşme yaparak şunları söyledi:

FUTBOLCULAR SÜREKLİ OYNAMAYI DÜŞÜNÜR

"Oyuncuların durumunu iyi takip etmen gerekiyor. Lens yaklaşık 3 haftalık bir sakatlıktan çıktı ve Belçika maçıyla birlikte 17 günde 5. maçına çıkmış oldu. Oyuncuların sağlık durumunu korumak bizim görevimiz. Yoksa her futbolcu sürekli oynayabileceğini düşünür. Onu ilk yarıda oyundan alman gerekiyordu. Zaten gösterdiği performansla sana kendini ispatlamıştı. Zorlamanın anlamı yoktu. Şimdi yeniden uzun bir sakatlık dönemi yaşayacak. Bu durum çok büyük talihsizlik.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap