SON DAKİKA



Haber > Spor > 'Leicester City'nin sahibi düşen helikopterdeydi'

'Leicester City'nin sahibi düşen helikopterdeydi'

28 Ekim 2018 Pazar - 16:08




İngiliz takımı Leicester City'nin sahibi Vichai Srivaddhanaprabha'nın dün düşen helikopterde olduğu belirtildi. Kazada can kaybı olup olmadığı ise hen





İngiltere Premier Lig takımlarından Leicester City kulübünün sahibi Vichai Srivaddhanaprabha'nın helikopteri, dün akşam King Power Stadyumu'nda West Ham United ile oynanan maçın ardından havalandıktan kısa süre sonra stadyum yakınındaki bir otoparka düştü.

Srivaddhanaprabha ailesinden BBC'ye konuşan kaynaklar, kulüp sahibinin kaza sırasında helikopterde olduğunu söyledi. Olayda hayatını kaybeden olup olmadığına dair henüz bir açıklama yapılmadı.

BBC Türkçe'nin aktardığı habere göre, dün yerel saatle 20:30 sıralarında yaşanan kaza sırasında helikopterde kaç kişi olduğu da bilinmiyor. Bir görgü tanığı kuyruktaki pervanenin çalışmadığını ve helikopterin kendi çevresinde dönmeye başladığını söyledi.

Leicestershire İtfaiye ve Kurtarma Servisi'nin Amir Yardımcısı Andrew Brodie, Twitter'dan yazdığı mesajda kazanın 'çok ciddi ve trajik' olduğunu belirterek, kazanın sebepleri ve helikopterde kimlerin bulunduğuna dair spekülasyonlar yapılmamasını istedi.

'BÜYÜK BİR PATLAMA SESİ DUYDUK VE ATEŞ TOPU GÖRDÜK'


Maçı fotoğraflayan Ryan Brown, helikopterin kalkışını gördüğünü, ardından motorun durduğunu, helikopterin kendi etrafında dönmeye başladığını söyledi:

"Helikopterin motoru birden sustu, dönmeye başladı, kontrolden çıktı. Ardından büyük bir patlama sesi duyduk ve ateş topu gördük."

Leicestershire polisi diğer acil yardım servisleri, Hava Kazaları Araştırma Ekibi ve Leicester City Futbol Kulübü ile birlikte kazaya dair incelemelerinin sürdüğünü açıkladı.

Tayland asıllı 60 yaşındaki ünlü iş insanı Vichai Srivaddhanaprabha'nın başkanlığında kulüp 2016 yılında tarihi bir sürpriz yaparak Premier Lig şampiyonu olmuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap