SON DAKİKA



Haber > Spor > Lazio’dan Burak Yılmaz Atağı

Lazio’dan Burak Yılmaz Atağı

15 Mayıs 2012 Salı - 14:42




Trabzonspor’da gösterdiği performans ile Bordo-mavili kulüpte bir sezonda en fazla gol atan oyuncu unvanını eline geçiren Burak Yılmaz’a İtalyanların





İtalya’nın yüksek tirajlı spor gazetelerinden Corriere dello Sport bugün manşetten verdiği haberinde, “Lazio Yılmaz’a saldırıyor” ifadeyle Lazio kulübünün Trabzonspor’un yıldız oyuncusu için transfer girişimlerinde bulunduğunu yazdı. İtalyan temsilcisinin Trabzonspor’da bugüne kadar bir sezonda en çok gol atan oyuncu unvanını Fatih Tekke’nin elinden alan Yılmaz’ın uzun süredir takip ettiği yazıldı. Avrupa’nın önde gelen kulüplerin talip olduğu oyuncu için bonservis ücreti ve sezon başına alacağı ücret konusunda anlaşma için görüşmelerin sürdüğünün dile getirildiği haberde, Burak’a ek olarak reklam ve farklı promosyon gelirlerin de ödenmesi yönünde yapılan bir teklifin olduğu duyuruldu. Bu arada Lazio’nun eski kalecisi Galatasaray ile bu sezon şampiyonluğa ulaşan Fernando Muslera ise, bir İtalyan radyosuna yaptığı açıklamada, “Burak çok güçlü ve başarılı bir oyuncu. Bana da gol atmıştı. Galatasaray da bu oyuncuyla ilgileniyor. Milli takım kadrosuna da dahil edildi. Eminim ki İtalya’da başarılı olur” seklinde konuştu. Bu arada gazete Milli Takım eski teknik direktörü Guus Hiddink’in, “Nadir görülecek özelliklere sahip bir oyuncu” ifadesiyle Burak’ı öven sözlere de yer verdi. Gündemde olan transfer konusuyla ilgili olarak Lazio kulüp başkanının telefonla arayarak bu yöndeki haberlerin doğru olup olmadığını soran gazetenin, “Doğru ilgileniyoruz” cevabını aldığı da haberde geniş yer buldu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap