SON DAKİKA



Haber > Spor > Lazio, Cenk Tosun'a talip oldu!

Lazio, Cenk Tosun'a talip oldu!

06 Haziran 2016 Pazartesi - 10:29




Şampiyon Kartal'ın oyuncularına teklif yağıyor. Son olarak İtalyan ekibi, Cenk Tosun'u almak için düğmeye bastı.





Şenol Güneş'in elinin değmesiyle değerlenen isimlerden biri de Cenk Tosun oldu. Alman yıldız Mario Gomez'in arkasında yedek beklemesine rağmen fırsat bulduğu her saniyeyi dolu dolu kullanan başarılı forvet, Avrupa piyasasının da dikkatini çekti. Lazio, eski golcüsü Miroslav Klose'nin önerisi üzerine Cenk Tosun'u gözlem altına aldı.

Klose, Lazio'da sportif direktörlük görevini sürdüren yakın arkadaşı İgli Tare'ye "Onu alın 7-8 sene forvet derdiniz kalmaz" tavsiyesinde bulundu. Bunun üzerine Tare'nin Beşiktaş'ın kapısını çalmaya hazırlandığı öğrenildi. Klose ile Cenk aynı menajerlik şirketinin futbolcuları. Lazio, Cenk Tosun'un Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki performansını da takip edecek. Kısa sürede teklifini iletecek.

60 DAKiKADA BiR ETKi EDiYOR

Cenk Tosun bu sezon ligde 29 maçta forma giydi. Sadece 3 karşılaşmada ilk 11'de başlayan 25 yaşındaki forvet 26 mücadelede kulübeden oyuna dahil oldu. 720 dakika sahada kalan Cenk, 8 kez fileleri sarsarken, 4 de asist yaptı. Bu istatistikler göz önüne alındığında Cenk Tosun her 60 dakikada bir skora gol veya asist olarak direkt etki ediyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap