SON DAKİKA



Haber > Spor > Kıyım ekibi

Kıyım ekibi

07 Ocak 2015 Çarşamba - 11:56




Sezonun ilk yarısını zirvenin 13 puan gerisinde kapatan Trabzonspor, bu sezon hakemlerden çok çekti.





Önceki akşam Balıkesir ile oynanan karşılaşmanın 7.dakikasında uydurma bir penaltı çalan hakem Tolga Özkalfa’nın, Yusuf’un ceza sahasında düşürülmesini ise görmezden gelmesi bu durumun son örneği oldu. Bordo-Mavili takım daha önce de birçok maçta aynı sıkıntılarla karşı karşıya kaldı. Bursa deplasmanında hakem Bülent Yıldırım, Bursaspor'un attığı 3. golden önce Fatih Atik'e yapılan faulü de 'es' geçmiş, Fernandao'nun eliyle buluşan topa da 'devam' kararı vermişti.

Avni Aker’de oynanan Eskişehir maçının 14. dakikasında Cardozo’nun üst direkten geri dönen topu ağlara göndermesine rağmen hakem Özgür Yankaya, topun dışarıdan döndüğünü belirterek golü geçersiz saymıştı. İstanbul'da 1-1 biten Başakşehir maçında uzatma dakikalarında Belkalem'in attığı gol Halis Özkahya tarafından 'faul' gerekçesiyle iptal edilmişti. Karabükspor deplasmanında ise bir penaltısı (Kumbela'nın eliyle kestiği top) Halis Özkahya tarafından verilmedi. Beşiktaş derbisinde de Mete Kalkavan, Sosa'nın Mehmet Ekici'ye yaptığı kırmızı kartlık faulde Sosa'yı atmayarak oyuna tesir etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap