SON DAKİKA



Haber > Spor > Kuzu ve Erdoğdu Anadolu Lisesi

Kuzu ve Erdoğdu Anadolu Lisesi

25 Mayıs 2015 Pazartesi - 11:05








Çözülmeyen durumlarda her zaman olduğu gibi yine imdadımıza kınalı kuzumuz yetişti. Peki çözülmeyen durum ne? Veya yaşanan olayın, perde arkasında neler yaşandı? Erdoğdu Anadolu Lisesi dünya şampiyonu oldu. Lise, şampiyon olduktan sonra, Guatemala'ya giden süreç başta olmak üzere, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'la buluşmaya kadar devam eden sürecin tartışmaları devam etmekte.

O nedenle bu konuların perde arkasını çözmek için kuzumuzu sahaya sürmek zorunda kaldık. Evet, bundan sonrasını kuzumuzdan dinleyelim: "Erdoğdu Anadolu Lisesi Guatemala'ya giderken, Spor Okulları Federasyon Başkanı Ayhan Pala'ya yakın isimlerin kafilede olması, o dönem epeyce tartışma konusu olmuştu. İşin içerisinde olanlar Pala tarafından devre dışı bırakılarak, hiç işle alakası olmayanlar Guatemala'ya götürüldüler. O dönemki fotoğraflara baktığınızda kimlerin bu yolculuğa çıktığını, kimlerin Pala tarafından korunduğunu rahatlıkla görebilirsiniz.

Gerçi Ayhan Pala'nın da çok günahını almamak gerek, çünkü Spor Bakanı'nın Pala hakkındaki düşünceleri, Pala'ya bakışı öyle negatif ki; neredeyse bu negatif bakışı, Federasyon'u kapatma durumuna getirdi." Kuzumuz iyi konulara değiniyor, belli ki istihbaratı kuvvetli. Devam ediyor kuzumuz: "Şampiyon olundu, yurda dönüldü, bir dizi ziyaretlerden sonra, Cumhurbaşkanı'nın huzuruna çıkılacak, bu kez çıkacak lisetede kriz yaşandı. Liste yapıldı, Cumhurbaşkanlığı'na gönderildi, Cumhurbaşkanlığı'ndan Ak Saray'a gelecek isimler belirlenerek, liste geri gönderilmiş. Ha bunu ben demiyorum, bunu liste dışında kalan etkili ve yetkili kişiler diyor. Tam bir komedi. Cumhurbaşkanlığı sekreteryası veya bu işle ilgilenen birim, mesala yardımcı hoca Cahit Eyüboğlu'nu nereden tanıyordu ki liste dışı bıraktı? Türkay Gümüş neden gideceklerin listesinde yoktu da, listeye değil ama sonradan Cumhurbaşkanlığı makamınına nasıl girdi? Diyorum ya 'tam komedi' diye..."

Of be kuzumuz iyi geldi! "Öyle bir süreç yaşandı ki; Vali topu İl Milli Eğitim'e atıyor, orası Spor İl Müdürü'ne. Top bir o yana gidiyor bir bu yana. Topa ne vuran var, ne de de ğen. Yine suçlananların başında Cemalettin Yazıcı geliyor. Güya 'sözde gidecekler' için son noktayı o koymuş. Sizi bilmem ama bana burası tam bir çadır tiyatrosu gibi geldi." Helal be kuzumuz devam! "Nihayetinde Cumhurbaşkanımızın huzuruna çıkıldı. Kafilede bulunanlara hediyeler verildi. Hediyelerden nasiplenen de kafilede bulunan bürokratlar oldu. Şu olayı bile yüzlerine gözlerine bulaştırdılar. O makamlara çıkmayı hak edenler, ne yazık ki o haklarından mahrum kaldılar. Aslında anlatacak olduğum çok konu var ama şimdilik dursun." İşte kuzumuzun anlattıkları. Takdir sizin...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap