SON DAKİKA



Haber > Spor > Kutsal ittifak!

Kutsal ittifak!

15 Haziran 2014 Pazar - 11:56




Hacıosmanoğlu yönetimini düşürmenin yollarını arayan Özak ve Sümer, Muharrem Usta’yı yakın markaja aldı. İkilinin Usta’yı ikna turlarına başladığı öne





Trabzonspor’da mevcut yönetimi devirmek için iki eski kulüp başkanının harekete geçtiği iddia edildi. Eski başkanlar Faruk Özak ve Özkan Sümer’in Muharrem Usta ile ayrı ayrı görüşerek “Gel birlikte hareket edelim” dedikleri öne sürüldü. Özak’ın geçen dönem başkan adayı olan Usta ile Ankara’da, Sümer’in ise İstanbul’da bir araya geldiği belirlendi. Kapalı kapılar ardında yapılan toplantıda Usta ikna edilmeye çalışıldı. Özak, geçen kongrede de Hacıosmanoğlu’nun rakibi olan Usta’yı desteklemenin gayreti içindeydi. Ancak Usta o zaman kendisiyle görüşmek isteyen Özak’a ‘birliktelik mümkün değil’ demişti. Usta’nın şimdi nasıl bir yol izleyeceği ve kendisine yapılan teklife nasıl cevap vereceği merakla beklenmeye başlandı. Özak, Sadri Şener’i göreve getirirken de Ankara’da kapalı kapılar ardından toplantılar yapmıştı. Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun “Faruk beye çağrı yapıyorum; Kapılar arkasında organizasyon yapmasın, insanları yönlendirmesin. Milletvekilliği 3 dönemden dolayı bitiyor. Kendisine meşgale arıyor. Bugün desin ki, 'Ben başkanlığa adayım', buyursun gelsin bizde onun önünü açacağız” çağrısına Özak’ın yaptığı bu çalışma sonrası kulak vermediği görüldü.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap