SON DAKİKA



Haber > Spor > Kurnaz Pereira

Kurnaz Pereira

29 Mayıs 2016 Pazar - 16:00




Vitor Pereira’nın Porto ile anlaştığı, ancak Sarı-Kırmızılı kulüpten tazminatını almak için yönetimin görevine son vermesini beklediği ortaya çıktı.





Fenerbahçe’nin Portekizli teknik direktörü Vitor Pereira’nın Porto ile anlaştığı, ancak Sarı-Kırmızılı kulüpten tazminatını almak için yönetimin görevine son vermesini beklediği ortaya çıktı. Portekizli hoca daha önce görev yaptığı Porto ile yeni sezon için el sıkıştı ancak bu anlaşmayı resmiyete dökmüyor. Çünkü istifa yerine Fenerbahçe’nin işine son vermesini, böylece 5 milyon Euro’luk (Yaklaşık 16.5 milyon TL) tazminat almayı planlıyor. Pereira’nın planlarını bozan, bu gelişmeden yönetimin de haberdar olması. Fenerbahçe yönetimi, bir yandan alternatiflere bakıyor ama Pereira’yı göndermiyor, tam tersine, “2 yıl daha sözleşmesi var” mesajları veriyor. Kanarya ile Portekizli arasındaki hamlelerin nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap