SON DAKİKA



Haber > Spor > Kupayı alacağız

Kupayı alacağız

22 Aralık 2016 Perşembe - 12:39




Durica: Bana daha önce oynadığım takımlarda The Rock (kaya) derlerdi. Takımın durumundan memnun değiliz ama kesinlikle Ziraat Türkiye Kupası’nı kazana





Fırtına'nın başarılı stoperi Jan Durica, bulundukları yerin kendilerini mutlu etmediğini söyledi, "Ziraat Türkiye Kupası'nı kesinlikle kazanıp ligi de bitirebileceğimiz en iyi yerde tamamlamak istiyoruz" dedi. Kulüp dergisine konuşan 35 yaşındaki Slovak yıldız, "Bulunduğumuz durumdan ben de takım arkadaşlarım da mutlu değil. Ancak yeni kurulan takımlara biraz zaman gerekiyor" diye konuştu. Durica, Ersun Yanal için de "Çok karakterli ve işini disiplinli yapan bir teknik direktörümüz var. Arada bizi esprilere de boğuyor. Ayrıca oyuncularla bire bir görüşmeler yapıyor, fikirlerini alıp takımın durumunu soruyor. Bu bana göre çok önemli" ifadesini kullandı. Kendisine 'savunma bakanı' denen Durica, daha önce kendisine The Rock (kaya) lakabı takıldığını söyledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap