SON DAKİKA



Haber > Spor > Kupada hedef liderlik

Kupada hedef liderlik

15 Aralık 2015 Salı - 09:49




Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Türkiye Ziraat Kupası grup müsabakasında hedeflerinin gruptan çıkmak olduğunu söyledi.





Çaykur Rizespor yarın Çaykur Didi Stadı’nda oynayacağı Türkiye Ziraat Kupası grup müsabakasında Bucaspor’u ağırlayacak. Yeşil-Mavililer’in grubunda Mersin İdman Yurdu, Aydınspor ve Bucaspor bulunuyor. Geçtiğimiz sezon Beşiktaş’ın da yer aldığı grupta Atmaca, grubu lider olarak tamamlamıştı. Yeşil-Mavililer bu sezon da gruptan lider olarak çıkmayı hedefliyor. Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Türkiye Ziraat Kupası grup müsabakasında hedeflerinin gruptan çıkmak olduğunu söyledi. Ligde son iki haftayı 6 puan ile kapatmak istediklerini belirten Karaman, “Önümüzde Antep ve Başakşehir maçları var, son iki haftamızı 6 puan ile kapatıp, ilk yarıyı avantajlı bir şekilde bitirmek istiyoruz. Çarşamba günü oynayacağımız Türkiye Ziraat Kupası grup müsabakasının ilk maçını galibiyet ile bitirip, hafta sonuna yüksek moralle girmek istiyoruz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap