SON DAKİKA



Haber > Spor > Kupada demleniyor ligde sallanıyor!

Kupada demleniyor ligde sallanıyor!

14 Aralık 2016 Çarşamba - 09:20








Üç gün önce ligde rakibinden tokat yiyen Rizespor, bu kez kupa maçında rakibini tokatlayarak rövanşı aldı. Keşke tersi olsaydı, ligde biz kazansaydık, kupada onlar. Aşırı yağmur altında oynanan kupa maçında iki takımda bol rotasyonlu kadro ile maça çıktı. Çaykur Rizespor, maç boyunca kazanma arzusu ve oynama isteğini yüksek tutunca, kaliteli bir maç ortaya koydu ve rakibini farklı geçti. Bizim adımıza haftalardır tribünlerde paslanan Iraklı Ali Faez’in pasının silindiği artık hocasına “beni ligde de gör” dediği bir maç oldu. Defansın her bölgesinde görev alan Ali Faez, çabukluğu, oyun bilgisi ve hamle sezgisi, bunun yanında isabetli pasları ile Hikmet hocaya direk mesaj verdi.

Bu mesaja cevap gelmemesi futbol adına ayıp olur! İlk devre sahaya çok iyi yayılan, çok koşan, birlikte harekât eden, iyi pas yapan, disiplinli oynayan Yeşil–Mavili ekip Oğuz Han’ın akıl dolu golü ile perdeyi açtı, devrenin sonlarında ise Saadane’nin temiz vuruşu ile soyunma odasına Kasımpaşa karşısında 2-0 üstünlükle gitti. Maçın ikinci devresinde Rizespor rüzgârı Recep Tayyip Erdoğan stadında dinmedi, aksine daha da hızlandı. Ahmet İlhan ve Özgür Çek’le girilen net pozisyonlar sonrası kupa golcüsü Tuzsynski doğum gününü de es geçmeyerek filleri havalandırdı. Daha sonra ise genç Recep “bende buradayım” diyerek Paşa’yı dörtleyen golü filelere bıraktı.

Üç gün önce rakibi karşısında sayısız goller kaçıran Rizespor, kupa maçında Paşa’ya Recep Tayyip Erdoğan stadında yağan yağmurla birlikte boşaldı.  1 -6 .. Aklınız lig maçında neredeydi sormak lazım!.. Kasımpaşa maçında ortaya koyduğu akıl dolu futbol ile Özgür Çek alkışı alan bir diğer oyuncu oldu. Bu futbolcuyu haftalardır ligde 11 oynatmayan ve yedek kulübesinde demirleyen Hikmet Hoca’ya ise selam olsun! Bu maçta birçok oyuncu ışıldadı. Önemli olan Gaziantepspor maçında hocanın nasıl bir 11 çıkaracağı ve Kamil Ocak stadının zemini! Malum geçen sezon o statta oynanan maçta Hikmet hoca mağlubiyetin faturasını zemine kesmiş “Atı alan Üsküdar’ı geçti” açıklaması yapmıştı.

Aman dikkat hocam, ligde faturalar kabardı, bakarsın adisyonda yer kalmaz!.. Neticede Rizespor, kupa maçlarında bir başka oynuyor ve her hafta demlenerek geliyor. Aynı Rizespor, lig maçlarında “sallama çay” tadında taraftarına samimiyetsizlik veriyor!

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap