SON DAKİKA



Haber > Spor > Kupa Sahibini Bulacak

Kupa Sahibini Bulacak

17 Mayıs 2012 Perşembe - 11:58




Orduspor bugün Spor toto Kupası Final müsabakasında Gaziantepspor ile kozlarını paylaşacak





Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen Spor Toto Kupası'nın final maçı, bugün saat 20.00'de Fiyapı İnönü Stadı'nda oynanacak. Spor Toto Kupası A Grubu’nu namğlup olarak tamamlayan ve final vizesi alan Orduspor, bugün Fiyapı İnönü Stadı’nda Gaziantepspor ile final oynayacak. İlk kez düzenlenen bu turnuvada kupayı müzesine getirmekte kararlı olan Mor-Beyazlılar, Gaziantep’i mağlup ederek hedefine ulaşmakta kararlı. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ilk kez düzenlenen Spor Toto Kupası Şampiyonu olacak. Final maçında, seyirci hasılatı, gider ve hisseler kesildikten sonra kalan net hasılatın yüzde 60'ını galip takım, yüzde 40'ını da mağlup takım kazanacak. Bu zorlu maçı İlker Meral yönetecek. SAAT: 20.00 STAT: Fiyapı İnönü HAKEM: İlker Meral YAYIN: Lig TV ORDUSPOR Fornezzi Ömer Hakan Dalmat 
Müslim Ribeiro Garcia Abdulkadir Javito Murat Bruno GAZİANTEPSPOR Eray 
Çetin Kerim Bekir Dany Cenk Şenol Serdar Binya Sapara Popov Final heyecanı Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ilk kez düzenlenen Spor Toto Kupası’nda Spor Toto Süper Lig'in 34 haftalık Lig Grubunu 9. ve 18. sıralar arasında bitiren takımlardan, oynamak isteyen 8'i yer aldı. 4'er takımdan oluşan 2 grupta çift devreli lig usulüne göre yapılan karşılaşmalar sonucunda A Grubu'nu Orduspor, B Grubu'nu da Gaziantepspor lider tamamladı. Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper işi sıkı tutuyor Futbolculara program verdi Orduspor’da yorucu bir sezonun ardından tatile hazırlanırken, deneyimli teknik adam HEctor Cuper işi sıkı tutuyor. Futbolcularla bir toplantı yapan Teknik Direktör Hector Cuper, futbolcularına 40 günlük izinlerinde neler yapacakları ile ilgili olarak 3 sayfalık çalışma programı verdi. Kondisyondan düşmemeleri için futbolcuların bu programa uymasını isteyen Cuper, Temmuz’un ilk haftası Ordu’da toplanılacağını söyledi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap