SON DAKİKA



Haber > Spor > Kuleyin de aday

Kuleyin de aday

24 Nisan 2015 Cuma - 11:01








Öyle görülüyor ki olası veya Aralık'ta yapılacak kongrede yine çok adaylı bir genel kurul yaşayacağız. Şimdiye kadar net olarak adaylığını ilan eden Celil Hekimoğlu ile Emin Kahraman vardı. Aldığımız duyumlara göre, Muharrem Usta nabız yoklamaya devam ediyor. Mevcut başkan İbrahim Hacıosmanoğlu aday olacağının sinyalini daha önce vermişti. Son olarak eski yöneticilerden Şükrü Kuleyin'in de aday olacağı söylendi. Kuleyin'in yakın dostlarından olan eski gazeteci Bülent Deveci ile konuştuk. Şükrü Kuleyin'in adaylığını teyit etti bizlere. Ve şunları söyledi: "Şükrü Kuleyin'in ekonomik durumu çok iyidir. Rusya'da önemli yatırımları ve işleri var. Şükrü başkan olması halinde mutlaka başka kaynaklar da yaratacaktır Trabzonspor için. Kendisi işin üstesinden gelecek bir dostumuz." Biz de Şükrü Kuleyin'e hayırlı olsun diyelim.

TOP TARAFTARLARDA

Trabzonspor Medical Park Başkanı Abiş Hopikoğlu, Trabzon'da başlayan Eurochallenge Final Four'da taraftarlardan destek istedi. Taraftarların takımları için itici güç olduğunu söyleyen Hopikoğlu, "Bütün hedefimiz evimizde oynayacağımız Final Four'da kupayı kaldırmaktır" dedi. Evet, top şimdi basketbol taraftarlarında. Turnuva boyunca takımlarına destek olmalıdırlar.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap