SON DAKİKA



Haber > Spor > Kucka'da son raunt!

Kucka'da son raunt!

29 Haziran 2017 Perşembe - 09:25




Milan kulübü Trabzonspor’un 4 milyon Euro’luk teklifini değerlendirmeye aldı. En geç bugün oyuncu için Bordo-Mavililer’e olumlu veya olumsuz cevap ver





Yeni sezona güçlü ve alternatifli bir kadroyla girerek şampiyonluk yarışının içerisinde olmayı hedefleyen Trabzonspor, Juraj Kucka transferine kilitlenmiş durumda. Daha önce sağ bek Kamil Ahmet ile sol kanat oyuncusu Bongonda’yı kadrosuna katan Trabzonspor, Kucka transferine de resmiyet kazandırarak yeni sezon öncesi 3'üncü transferini gerçekleştirmek istiyor. Kucka için İtalya’da bulunan başkan Muharrem Usta, bugün olumlu veya olumsuz bir cevap bekliyor. Daha önce Milan’a oyuncunun bonservisi için 4 milyon Euro bonservis teklif eden Usta, 6 milyon Euro’luk bir taleple karşılaşmıştı. Ancak Kucka ısrarından vazgeçmeyen Usta’nın Milan’ın Çinli yetkililerini teklifi değerlendirmeye ikna etti. Dün akşam İtalyan ekibinin kurmaylarının durum değerlendirmesi yaptığı ve bugün kararlarını Usta’ya bildirecekleri kaydedildi. Başkan Usta’nın Kucka transferinde oldukça umutlu olduğu öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap