SON DAKİKA



Haber > Spor > Krize taksitli çözüm

Krize taksitli çözüm

31 Mart 2016 Perşembe - 10:49




Constant’ın 1.1 milyon Euro’luk geçmiş alacağını taksitlendiren yönetim, 3 milyon TL için TFF’ye giden Sefa Yılmaz’ı da benzer bir yöntemle ikna ediyo





Başkanlık koltuğuna oturduktan sonra en büyük sıkıntısı ekonomik tablo olan Muharrem Usta, futbolcuların alacaklarını ödemek için yoğun çaba sarf ediyor.Trabzonspor’dan ayrılmasına rağmen 1.1 milyon Euro alacağı kalan Kevin Constant, bu parayı tahsil edebilmek için FIFA yolunu açmıştı.7 aydır ücreti ödenmeyen Sefa Yılmaz da yaklaşık 3 milyon TL için Futbol Fedarasyonu’na başvurdu.Bordo-Mavili yönetim, Constant’ın alacağını taksitlendirirken, ödemenin yapılacağına dair Gineli yıldızın avukatına garanti verdi. Sefa Yılmaz’da da benzer bir uygulama yapılacak.Trabzonspor, Sefa’nın alacağının ciddi bir bölümünü 1 aylık süre içerisinde yatırmayı planlıyor.

AVUKATI YAZI GÖNDERDİ

Yönetime ödemeler konusunda sıkıntı yaratan bir diğer isim de Mehmet Ekici... Gurbetçi yıldız, 900 bin Euro’luk alacağı için avukatını devreye sokmuştu. Ekici’nin avukatı, kulübe gönderdiği yazıda bu paranın kısa zamanda ödenmesini talep etmişti. Şampiyonluk hedefi konulan gelecek sezon öncesi Ekici’yi kesinlikle kaybetmek istemeyen yönetimin, en kısa zamanda parayı yatırması bekleniyor.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap