SON DAKİKA



Haber > Spor > Kriz kapıdan döndü

Kriz kapıdan döndü

11 Kasım 2015 Çarşamba - 07:44




Ödemelerde yaşanan aksaklıklar nedeniyle yabancı oyuncuların bazılarının FIFA’ya gitmeyi düşündükleri ancak son anda vazgeçirildikleri öne sürüldü.





Trabzonspor’da yönetimin ‘kongre çalışmaları nedeniyle ödemeleri kongre yapılan kadar durdurma kararı’nın bazı yabancı futbolcular tarafından olumlu karşılanmadığı ileri sürüldü. Ödemelerde yaşanan aksaklıklar nedeniyle morali bozuk olan futbolcuların bu durumu hemen menajerlerine ilettikleri ve çözüm yolunu ‘FIFA’ ile arama önerisinde bulundukları kaydedildi. Futbolcuların bu konudaki rahatsızlıklarını dile getirmeleri sonrası menajerlerin kulüple temasa geçip Sportif Direktör Süleyman Hurma’ya bilgi verdikleri belirtildi. Hurma’nın tek tek tüm oyuncularla iletişime geçerek, uzun uğraşlar sonrası onları ödemelerin Aralık ayında yapılacağının sözünü vererek ikna ettiği öne sürüldü. Bu arada Hurma, yerli oyunculardan da anlayış istedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap