SON DAKİKA



Haber > Spor > Kötü günler elbet bitecek

Kötü günler elbet bitecek

05 Ekim 2016 Çarşamba - 08:48




Örem, “Camiamız bu tür zorlukları geçmişte de aşmış bugün de aşacak güçtedir. Yönetim ve teknik ekip olarak mevcut durum hakkında öz eleştirimizi yapı





Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Prof. Dr. Asım Örem, milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın sıkıntılarından kurtulmaları ve toparlanmaları için çok önemli bir fırsat olduğunu söyledi. Son haftalarda aldıkları beklenmeyen kötü sonuçların takımın üzerinde aşırı yük ve stres oluşturduğunu belirten Örem, şöyle konuştu:

“ Özellikle yeni kurulan takımlarda yüksek stres iyi futbol için istenmeyen bir durumdur. Elbette stres ve aşırı motivasyon bunda ne kadar etkili, problemin tespiti ve çözüm teknik heyetimiz tarafından yapılacaktır. Özellikle milli maçlar nedeniyle lige verilen ara, bu sıkıntılardan kurtulmamız ve toparlanmamız için çok önemli bir fırsat.” 

Öz eleştiri yapıyoruz

“Yönetim kurulu olarak bu dönemi mutlak bir birliktelik ve öz güven ile aşabileceğimize inanıyoruz” diyen Örem, şöyle devam etti: “Camiamız bu tür zorlukları geçmişte de aşmış bugün de aşacak güçtedir. Daha önce yaşanan benzer durumlar karşısında gösterilen aşırı tepki ve hızlı çözüm arayışları, maalesef Trabzonspor'u hem maddi hem de sportif çıkmazlara sürüklemiştir. Aynı hataların yapılmaması için sağduyulu davranacağız. Bizlerle paylaşılan tüm görüşlere saygılıyız. Yönetim ve teknik ekip olarak mevcut durum hakkında öz eleştirimizi yapıyoruz ve her daim yapacağız.” 

Güvenimiz tam


Örem, futbolculara ve teknik heyete güvendiklerini, bu durumu sonlandırarak güzel günler yaşayacaklarına inandıklarını belirterek, “Trabzonspor, dokuz aylık yönetim dönemimizde idari ve finansal olarak korkunç bir tablodan sıyrılıp nasıl büyük bir tazelenmeye girdiyse sportif olarak da yüzlerimizi güldürecek sonuçları en kısa zamanda almaya başlayacaktır. Sporcularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap