SON DAKİKA



Haber > Spor > Köstek değil destek olun!

Köstek değil destek olun!

17 Şubat 2016 Çarşamba - 08:47




Basın Sözcüsü Örem, Yusuf Erdoğan’a yapılan eleştiriler üzerine taraftarlara sağ duyu çağrısı yaparak, “İnsanları kaybetmek yerine, kazanmaya çalışmal





Kayserispor karşılaşmasının bitimiyle birlikte soyunma odasına giderken taraftarların tepkisiyle karşılaşan ve stadı ağlayarak terk eden Yusuf Erdoğan’a yönetim sahip çıktı. Kulüp Basın Sözcüsü Asım Örem, “Yusuf Erdoğan’ın da her futbolcu gibi bazen kötü performans sergilemesi doğaldır. Maç sonrası taraftar tepkilerine bağlı yaşadığı üzüntü ve moral bozukluğu da, Trabzonspor'a duyduğu sorumluluk ve aidiyet duygusunun bence önemli bir göstergesidir. Taraftarlarımızın kendi değerlerine sahip çıkması, onların performanslarının kötü olduğu zamanlarda da destek ve moral vermesinin, özellikle bu dönemde çok önemli olduğunu düşünüyorum. İnsanları kaybetmek yerine, kazanmaya çalışmamız gerekiyor. Tabi bunun yanında oyuncularımızın da taraftarlarımızın tepkilerini profesyonel zeminde değerlendirip, hassas olmaları gerekir” şeklinde ifadeler kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap