SON DAKİKA



Haber > Spor > Köstek değil destek olun

Köstek değil destek olun

17 Aralık 2013 Salı - 09:36




Trabzon Akçaabat Başkanı Zeki Öztürk, zorlu maratonda Sebat taraftarlarının kendilerine destek vermesi gerektiğini belirtti.





Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta Payas Belediyespor’u 1-0 mağlup ederek lider Ümraniyespor’un 4 puan arkasında ilk yarıyı ikinci sırada tamamlayan Trabzon Akçaabat’ta Başkan Zeki Öztürk, zorlu maratonun henüz yarısını koştuklarını ifade etti. Başkan Öztürk, “Dişli bir gruptayız. İkinci yarı zor geçecek. Her maçımız final havasında olacak” dedi. Başkan Öztürk, transfer yaparak kadrolarını güçlendireceklerini de belirterek, “Takip ettiğimiz 10’un üzerinde oyuncu var. Kadromuza kaliteli oyuncular katacağız. Yapacağımız transferler hem hazır oyuncu olacak hem de direk katkı sağlayacak oyuncular olacak. En az 4-5 oyuncu ile kadromuzu güçlendirip ikinci yarı sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz” dedi. Taraftarların destek vermemesinden şikayetçi olan Başkan Öztürk, bazı kesimlerin takımın yenilmesini istediğini ifade etti. Başkan Öztürk, “Biz üzerimize düşeni yapıyoruz. Takımımız daha iyi oldukça seyirci artacağına inanıyoruz. Sebat’ın taraftarlarının bize sahip çıkmasını istiyoruz. Biz Sebat’ız. Başarılı olmamıza rağmen eleştiriliyoruz. Akçaabat’ta mağlup olmamızı isteyenler var” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap