SON DAKİKA



Haber > Spor > Korkutan istatistik!

Korkutan istatistik!

05 Mayıs 2015 Salı - 11:47




Süper Lig’de Avrupa mücadelesi veren Trabzonspor’un bu yolda yarıştığı rakiplerinin puan kaybettiği haftaları değerlendirememesi son 5 haftaya girilir





Beşiktaş yenilgisiyle bu yarışta önemli bir üç puan daha kaybeden Karadeniz ekibi 4. sıraya yükseldiği 23. haftadan sonra birçok kez rakipleriyle arayı açma şansını yakalasa da bu fırsatı hep kaçırdı. Bu sezon ilk kez ligin 23. haftasında deplasmanda Mersin İdmanyurdu’nu 5-1 yenerek 4. sıraya yükselen Trabzonspor, 24. haftada Gaziantepspor’a deplasmanda 2-0 yenilerek yeniden 6. sıraya gerilemişti.

Bordo-Mavililer, geride kalan birçok haftada ise Avrupa için yarıştığı Başakşehir ve Bursaspor’un kaybettiği haftaları değerlendirememişti. Örneğin 26. haftada deplasmanda Konya’ya 1-0 yenilen Trabzonspor, Başakşehir’in Beşiktaş ile berabere kaldığı haftada 4’üncü sıra şansını tepmişti. Bordo-Mavililer, ligde 28. haftada Başakşehir’in Bursa’ya kaybettiği haftada Gençlerbirliği ile deplasmanda berabere kaldı. Ligde son hafta ise Bursaspor Kasımpaşa’ya yenilirken Başakşehir Eskişehir ile berabere kaldı. Trabzonspor ise Beşiktaş’a 2-0 yenildi. Haftayı 47 puanla kapatan Trabzonspor, son 5 haftada 2 kez 5’inci 3 kez de 6’ncı sırada yer aldı. Ligde 10. hafta 6. sıraya yükselen Bordo-Mavililer, son 20 haftada ise 1 kez 4’üncü, 6 kez 5’inci, 12 kez 6’ncı 1 kez de 7’nci sırada bulundu. Bordo-Mavili ekibin bu istatistiği kalan 5 hafta öncesi taraftarları korkuttu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap