SON DAKİKA



Haber > Spor > Korkup kaçmak yok

Korkup kaçmak yok

27 Eylül 2014 Cumartesi - 11:46




Türkiye Kupası maçında bazı taraftarlar tarafından istifaya davet edilen Yılmaz, "Ya benim tipimden hoşlanmıyorlar ya oğlumu sevmiyorlar, onun için bu





Orduspor Teknik Direktörü Fikret Yılmaz, Birlik Nakliyat Düzyurtspor maçında istifaya davet edildiğini hatırlatarak, "Adanaspor'u yenip geliyorsunuz, Antalyaspor maçını kötü oynuyorsunuz. Kayserispor maçını nasıl kaybettiğimizi, kaç genç oyuncuyla sahaya çıktığımızı herkes gördü. Başarısızlık gibi bir şey söz konusu değil. Öyle korkup kaçmak yok. Biz Orduspor'da başarılı olmaya geldik. Yani daha ikinci, üçüncü maçta hiçbir şey bilmeden, gerçekleri bilmeden bağırmak manidar" dedi. Yılmaz, şunları söyledi: "Ordu kamuoyu sadece oyuncuların sahadaki performanslarıyla ilgileniyor. Tabi buna saygı duymak gerekir. Ancak Orduspor takımı bir maçta 4 gol yiyecek bir takım değil. Biz, bunun nedenlerini araştırıyoruz. Aslında bu nedenleri çok iyi biliyoruz. Ama herkes kafasını deve kuşu misali kuma gömmüş öyle seyrediyor. Ezilen burada tabii ki biz oluyoruz. Açık konuşmuyorum. Çünkü açık konuşursam başka yerlere gider. Ona da saygı duymak lazım. Bu tarz şeyler de sahaya yansıyor. Söyledim, açık konuşmuyorum, arif olan anlar."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap