SON DAKİKA



Haber > Spor > Korktuğumuz başımıza geldi

Korktuğumuz başımıza geldi

20 Eylül 2016 Salı - 09:55




Osmanlıspor mağlubiyeti sonrası “İstediğimiz düzeyde değiliz. Bu kadar basit hata yapmamalıyız” diyen Yanal, Alanyaspor maçında yine aynı hataların ya





Tarihin en kötü sezon başlangıçlarından birini yapan Trabzonspor’da moraller oldukça bozuk. Daha ligin 4.haftasında zirvenin 9 puan gerisine düşen Bordo-Mavililer, bu çöküşe bir an önce çare bulup yeniden ayağa kalkmanın formülünü arıyor. Ligin üçüncü haftasında Osmanlıspor karşısında yapılan bireysel hatalardan dert yanan Teknik Direktör Ersun Yanal, “İstediğimiz düzeyde değiliz. Bu kadar basit hatalar yapmamalıyız” dese de aynı hatalar Alanyaspor karşısında da sürdü. 

Bu görüntü deneyimli teknik adamın keyfini en çok kaçıran nedenlerden biri olurken “Bir önceki maç eksiklerimizi görüyoruz. Diyoruz ki bunları giderdik ders aldık ama hala dersimizi almadığımızı görüyoruz. Bu büyük bir sorun. Bir anlık hatalar bize hep pahalıya patlıyor. Futbol hatayı kabul etmez. Bunu kaç kez daha konuşacağız bilmiyorum ama konuşacağız. Bu hataları en aza indirmeliyiz. Başka çaremiz yok” şeklinde serzenişte bulunduğu belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap