SON DAKİKA



Haber > Spor > Kora kor mücadele oldu

Kora kor mücadele oldu

21 Mart 2015 Cumartesi - 17:57




Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, golsüz eşitlikle sona eren Boluspor maçının ardından, iyi mücadele etmelerine rağmen istedikleri sonucu ala





Karadeniz ekibinin teknik patronu Sözeri, “Karşılaşmanın başından sonuna kadar çok iyi bir mücadele ortaya koyduk. Fakat istediğimiz 3 puandı ama onu alamadık. Karşılaşma golü atanın kazanacağı bir maçtı. Ancak iki takımda bunu başaramadı. Buna rağmen kora kor bir mücadele oldu. Rakip takımda deplasmanlarda iyi oynayan bir takımdı, bizde buna göre bir hazırlık yapmıştık. Oyuncularımız çalışmalarımız doğrultusunda iyi bir performans ve mücadele ortaya koydu. Bu mücadele karşısında yenilsek de oyuncularımı kutlayacaktım. Biz böyle mücadele ortaya koyduğumuzda kolay kolay hiçbir takım bizi yenemez. Maçın hakemine gelecek olursak da dönem dönem oyuncularda, teknik heyette olduğu gibi hakemlerimizde de iyi performans sergileyemeyebilirler. Hakemin art niyeti olduğunu düşünmesem de, bugün performansı tartışılabilir. Bugünkü sonucu da kesinlikle hakeme bağlayamayız” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap