SON DAKİKA



Haber > Spor > Konyaspor'dan Mete Kalkavan'a sert tepki! "Artık t

Konyaspor'dan Mete Kalkavan'a sert tepki! "Artık t

08 Aralık 2018 Cumartesi - 18:55




Atiker Konyaspor, Trabzonspor deplasmanından mağlubiyetle dönerken hakem Mete Kalkavan'ı hedefine aldı.





Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında ağırladığı Atiker Konyaspor'u 3-0 mağlup etti. Deplasman ekibi maç sonunda hakem Mete Kalkavan'a tepki gösterdi. Konyaspor resmi Twitter hesabı Kalkavan'a göndermede bulunarak sert bir tepki ortaya koydu.
 

Konyaspor'dan Mete Kalkavan açıklaması


72. dakikada maç golsüz eşitlikle devam ederken Trabzonspor penaltı kazandı. VAR hakemleri Mete Kalkavan'a pozisyonu izlemesini tavsiye etti. Ekrandan penaltı anını izleyen Kalkavan, kararını geçerli saydı. Topun başına gelen Rodallega, Trabzonspor'u 1-0 öne geçiren golü attı.

Konyaspor cephesi maçın kırılma anı olan bu pozisyon nedeniyle hakem Mete Kalkavan'ı eleştiri yağmuruna tuttu. Resmi sosyal medya hesabından açıklama yayınlayan Konyaspor, "Biz daha önce iki kez söylemiştik. Şimdi tescillendin" ifadelerine yer verdi.

 

KONYASPOR METE KALKAVAN'I NEDEN İSTEMİYOR?

Mete Kalkavan ile yıldızı barışmayan Konyaspor, daha önce bu hakemi istemediklerini açıkça ilan etmişti. Geçen sene oynanan Trabzonspor maçından sonra konuşan Konyaspor yöneticisi Ahmet Baydar, "Mete Kalkavan'ın artık karşılaşmalarımızda düdük çalmasını istemiyoruz. Onun ve yardımcılarının verdiği kararlar yüzünden hem saha içi hem saha dışı karışıyor. Sonra sorumlularını başka yerlerde arıyoruz. Şehrin sabrı taştı, herkesi görevini yapmaya davet ediyoruz." açıklamasını yapmıştı.

TRABZONSPOR'DAN AYKUT KOCAMAN'A TEPKİ

Öte yandan Trabzonspor taraftarları Atiker Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman'ı hedef alarak "Aykut Kocaman şike yapsana" tezahüratlarında bulundu. Aykut Kocaman, 2010-2011 sezonundaki Fenerbahçe şampiyonluğunda sarı lacivertli takımın teknik direktörüydü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap