SON DAKİKA



Haber > Spor > Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen: “İki güzide şehrin kardeşliği büyüktür”

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen: “İki güzide şehrin kardeşliği büyüktür”

10 Şubat 2022 Perşembe - 19:33




Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen, Trabzon ve Konya gibi iki güzide şehrin dostluğu ve kardeşliğinin bir 90 dakikaya sığmayacak kadar büyük olduğunu belirterek, “Kazansak da kaybetsek de 100 yıllık büyük çınar Konyaspor’un vakarlı duruşundan vazgeçmemeliyiz” dedi.





Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen, Spor Toto Süper Lig ’de Trabzonspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Başkan Fatih Özgökçen, “Süper Lig'de hafta sonu Trabzonspor ile deplasmanda karşı karşıya geleceğiz. Anadolu'nun iki güzide şehrinin dostluğu ve kardeşliği bir doksan dakikaya sığmayacak kadar büyüktür. Futbol, hiçbir zaman hayat memat meselesi değildir. Aynı vatanın evlatları olarak her zaman sporun, birlikteliğimizi artırmasını amaç edinmeliyiz. Ayrıştırmak, kutuplara ayırmak, ötekileştirmek en kolay olanıdır. Centilmen duruşumuzu hiçbir zaman bozmayalım” dedi.

“Konyaspor’un vakarlı duruşundan vazgeçmemeliyiz”

Futbolun 2021-2022 sezonundan ibaret olmadığını her fırsatta hatırlamaları gerektiğini vurgulayan Başkan Özgökçen, “Elbette her maçı kazanmak istiyoruz ve bunun için mücadele ediyoruz. Fakat kazanmak, kaybetmek sporun doğasında vardır. Sonuna kadar birbirimize destek olup çalışacağız. Kazansak da kaybetsek de 100 yıllık büyük çınar Konyaspor’un vakarlı duruşundan vazgeçmemeliyiz” ifadelerini kullandı.

Beğendim
3
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap