SON DAKİKA



Haber > Spor > Kolo Toure yeşil ışık yaktı!

Kolo Toure yeşil ışık yaktı!

18 Temmuz 2016 Pazartesi - 15:13




Antalya’ya gelen Fildişi Sahilli yıldız, Süper Lig’i takip ettiğini, müslüman bir ülke olması nedeniyle Türkiye’ye sıcak baktığını söyledi.





Dünya futbolunun önemli isimlerinden Kolo Toure, Eto’o Vakfı’nın düzenlediği ancak darbe girişimi sonrası iptal olan maç için Antalya’ya geldi. 35 yaşındaki futbolcu şu anda boşta olduğunu ifade ederken, gelen teklifleri değerlendirdiğini ve Süper Lig’i çok beğendiğini söyledi.

 Dört büyüklerle de ismi anılan Liverpool’un eski savunma oyuncusu Kolo Toure, Süper Ligi’ni yakından takip ettiğini ve oldukça sert oynayan takımlardan oluştuğunu söyledi. Türkiye’nin Müslüman bir ülke olmasının kendisi için önemli bir ayrıntı olduğunu ve kendisinin de Müslüman olduğunu söyleyen başarılı savunma oyuncusu, ülkemizde yaşanan darbe girişimden dolayı da üzgün olduğunu sözlerine ekledi.

 ARKADAŞI TEYİT ETTİ

 Tecrübeli futbolcu, Türkiye’den hangi takımla görüştüğü şeklindeki soruya yanıt vermedi. Kolo Toure transferi konusunda yorum yapmazken Antalya’ya gelen arkadaşı ise Fildişi Sahilli futbolcunun Galatasaray’a sıcak baktığını ileri sürdü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap