SON DAKİKA



Haber > Spor > Kocaman iddiası!

Kocaman iddiası!

22 Ekim 2015 Perşembe - 15:23




Vitor Pereira’dan memnun olmayan Sarı-Lacivertlilerin, takımın başına eski teknik direktörü Aykut Kocaman’ın getirilmesi için gizli planlar yaptığı id





Fenerbahçe'de kritik günler yaşanıyor. Sezon başından beri Teknik Direktör Vitor Pereira'nın performansından memnun olmayan başkan Aziz Yıldırım'ın, Galatasaray derbisinin başarısızlıkla sonuçlanması halinde, Portekizli hocayı göndermeyi planladığı öne sürüldü. Pereira'nın gönderilmesinin ardından Konyaspor'u çalıştıran Aykut Kocaman'ı yeniden takımın başına getirmek için görüşmelerin yapılması Yıldırım'ın ilk hedefi olarak gösteriliyor.

Kocaman'ın Konyaspor'u çalıştırmasını bir dezavantaj olarak görmeyen Aziz Yıldırım'ın, bunun için Konyaspor'a yüklü bir tazminat ödemeyi de göze aldığı ortaya çıktı. Aykut Kocaman'ın gelişmelerden haberdar olduğu ve Sarı-Lacivertlilerin teklifine sıcak bakacağı saptandı. Pereira'nın gelişmeler hakkında yakın çevresinden bilgiler aldığı bu nedenle diken üzerinde olduğu da öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap