SON DAKİKA



Haber > Spor > Kirli oyun

Kirli oyun

28 Ekim 2016 Cuma - 10:00




Geçen sezon Trabzonspor’u İstanbul’daki Galatasaray maçında katleden hakem Bitnel, “Trabzonspor’a çok büyük oyun oynandığını gördüm. Bu maçta yan hake





Geçtiğimiz sezon ligin 22. haftasında TT Arena Stadı’ndaki Galatasaray - Trabzonspor maçında hakem Deniz Ateş Bitnel'in verdiği kararlar futbola kara bir leke düşürmüştü. Trabzonspor’u söz konusu maçta 7 kişi bırakan, takımın 2 penaltısını vermeyen, rakibe ise uyduruk penaltı çalan Bitnel, şimdi çıkmış, “Beni günah keçisi yaptılar” diyor. “Ben Galatasaray-Trabzonspor maçında birlikte görev aldığım yardımcıların hiçbiriyle daha önce çalışmadım ve benim yardımcılarım sebepsiz yere bu maçtan bir gün önce bir anda değiştirildi” diyen Bitnel, bomba etkisi yaratacak açıklamalar yaptı. Bitnel, söz konusu maçta verdiği hatalı kararların tamamına yakınının yardımcı hakemlerin yönlendirilmeleri sonucu olduğunu iddia ederek, “Bu maç ve yönettiğim diğer maçlarla ilgili hiçbir zaman bir kurum veya kişilerden talimat almadım ancak bu maçın görüntülerini daha sonra izlediğimde bana ve Trabzonspor'a çok büyük oyun oynandığını net bir şekilde gördüm. Kesinlikle bu maçta yan hakemlerin talimat aldığına inanıyorum ve beni günah keçisi yaptılar.

Bu zamana kadar beklememin sebebi, ‘birlikte basın toplantısı yapacağız’ diyen MHK başkanının beni oyalamasıdır” dedi. TFF’nin kendisine sahip çıkmadığı baklasını ağzından çıkaran Bitnel, “Hiçbir şekilde çağrılarıma, aramalarıma cevap alamadım. Ta ki eşim yaşanan olaylar sonucu, genel müdür olarak çalıştığı bankadan benim yüzümden çıkarılıp, 6 yaşındaki çocuğum psikolojik tedaviye başlayana kadar. Bu kadar şey üst üste gelince ve her şekilde benden habersiz gelişen bu oyunlar sonucu mağdur olan ben olunca dayanamayıp konuşma kararı aldım. Son dayanağım benimle birlikte mağdur olmuş olan Trabzonspor gibi büyük bir camiadır” ifadeleriyle TFF ve MHK’yi suçladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap