SON DAKİKA



Haber > Spor > Kimseye teminat mektubu vermeyiz

Kimseye teminat mektubu vermeyiz

26 Temmuz 2015 Pazar - 16:20




Transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Veli Kavlak’ın durumuna göre transfere yön vereceklerini bel





 Veli’nin sakatlığının pazartesi günü belli olacağını belirten Orman, “Ona göre transferlere şekil vereceğiz. Beşiktaş'ta iş yapabilecek durumda olan bir forvet bakıyoruz. Gökhan Töre, Oğuzhan, Sosa için bize teklifler geldi ancak biz hiçbirisini göndermeyeceğiz. Pedro Franco için de teklifler geldi ancak benim şahsi niyetim yok. Takım içerisinde yer bulamayacak oyuncularımızı kiraya verebiliriz" dedi.

Mario Gomez'in transferi hakkında da konuşan başkan Orman, "Stuttgart'tan Bayern'e 36 milyon avroya, Bayern'den Fiorentina'ya 24 milyon avroya gitmişti Gomez. Bu paraları gören bir oyuncunun kalitesini tartışamazsınız. Beşiktaş'ın ve bizim mali dengelerimiz var, takım içerisinde adalet sistemi var. Beşiktaş'a transfer olan hiçbir oyuncuya teminat mektubu verilmez. Prensiplerimizden, ilkelerimizden ödün vermeyiz. Gomez ilgilendiğimiz bir oyuncu ancak tek ilgilendiğimiz oyuncu değil" şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap