SON DAKİKA



Haber > Spor > Kimsenin gözünün yaşına bakmam

Kimsenin gözünün yaşına bakmam

07 Ekim 2016 Cuma - 10:00




Sıradan takımlardan aldıkları farklı yenilgilerin bardağı taşırdığı Trabzonspor’da teknik patron Yanal, oyuncularına gözdağı verdi





AKHİSAR Belediyespor maçının hazırlıklarına önceki akşam start veren Trabzonspor’da teknik heyet ve futbolcuların morallerinin Karabük yenilgisi nedeniyle hala kötü olduğu öğrenildi. Camiadan gelen eleştirilerden en çok nasibini alan Teknik Direktör Ersun Yanal’ın da sinirini oyuncularından çıkardığı seslendirildi. Camianın gözünde yeterince kredi kaybettiklerini oyuncularına söyleyen Yanal’ın “Artık yeter! Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” şeklinde sert çıktığı kaydedildi. Sezon öncesi hazırlık kamplarında en çok takımdaki arkadaşlığı pekiştirmeye ve sahada mücadeleci bir takım oluşturmaya çalıştığını futbolcularına anlatan Yanal, “Sizlere son kez söylüyorum. Herkes aklını başına alacak. Ya alacak ya da alacak. Hesapta dirençli bir takımız. Ama bir gol yiyince hemen dağılıyoruz. Futbolda 90 dakika mücadele önemlidir. Mücadele etmezsen, istemezsen, kazanamazsın ve yenilmeye mahkum olursun. Bundan sonra kimsenin gözünün yaşına bakmam” dedi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap