SON DAKİKA



Haber > Spor > Kim demiş Yanal istemiyor diye?

Kim demiş Yanal istemiyor diye?

15 Mayıs 2015 Cuma - 10:08




Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen Özer'in takımda kalıp kalmayacağı konusunda Teknik Direktör Ersun Yanal son noktayı koydu.





"Özer Trabzonlu, Trabzonspor'un oyuncusu. Trabzon değerlerinde bunlar önemli” diyen Ersun Yanal, “Hem Özer hem Trabzonspor gerekli fedakarlığı yaptığında kalacaktır. Ben bu konuda Özer'e de net söyledim, ‘Yapman gereken şey Trabzonspor Kulübü'ne gelip bu imzayı atmak olacaktır, gerisini Trabzonspor dolduracaktır. Sana yakışan budur’ dedim. Özer de bu konuda sağduyulu olmalı. Çünkü bir bonservisi söz konusudur. Bunun alınması için de iki kulübün anlaşması gerekir. Bu anlaşmanın yapılabilmesi için bir sürece ihtiyaç vardır. Özer tarafından Trabzonspor ile pazarlık yapılmasının söz konusu olmayacağını düşünüyorum, olmamalıdır. Özer, burada pazarlık yapamaz. Trabzonspor ile pazarlık yapamaz ama Trabzonspor da onun değerini verecektir" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap