SON DAKİKA



Haber > Spor > Kerem tarih yazmayı sever

Kerem tarih yazmayı sever

06 Aralık 2023 Çarşamba - 14:00




Trabzonlu boksör Dünya’yı sallamaya devam ediyor





Dünya ikincisi olarak yıllar sonra ülkemize ‘büyükler’ kategorisinde madalya getiren Kerem Özmen, Duabi’de ringe çıktı. Ganalı Kalu’yu yenen Kerem, üçüncü profesyonel maçını da kazanmış oldu

AMATÖRDE büyük başarılar elde eden, 2021 yılında Dünya ikincisi olarak ülkemize yıllar sonra ‘büyükler’ kategorisinde gümüş madalya getiren Kerem Özmen, profesyonel arenada da fırtına gibi esiyor. İlk iki profesyonel maçına Trabzon’da çıkan ve bu iki maçı da kazanmayı başaran 21 yaşındaki Trabzonlu boksör, önceki gün Dubai’de sahne aldı. Genç boksör, 4 raunt süren müsabakada Ganalı rakibi Nnach Chuk Kalu’ya ringi dar ederek farklı bir şekilde galip geldi ve 3’üncü profesyonel maçını da kazandı.

KEMERİ TAKACAĞIM

DEV maçın ardından açıklamalarda bulunan Kerem, “Çok önemli bir mücadeleyi başarıyla tamamlamanın gururunu yaşıyorum. Bu zafer, sadece benim değil, aynı zamanda emeğe, azme ve sevgiye inanan herkesin zaferi. Bu maç, sadece bir spor müsabakası değil, aynı zamanda hayatta karşılaştığım zorluklara, engellere ve kendi sınırlarıma karşı verdiğim bir savaşın yansımasıydı. Her antrenman, her fedakarlık ve her eleştiriyi dikkate alıp gelişmeye çalışmanın sonucunu burada gördüm. Bu zaferde payı olan herkese teşekkür ediyorum.. Aileme, antrenörlerime, takımıma ve beni destekleyen herkese minnettarım” dedi.

KEREM, “Sizler olmadan bu zafer mümkün olmazdı. Bu birliktelik ve destek, beni her geçen gün daha güçlü kıldı. Sizlerin enerjisi ve coşkusu, benim için büyük bir motivasyon kaynağı oldu. Bu zaferi sizinle paylaşmak benim için onur verici. Hep birlikte daha nice zaferlere imza atmak dileğiyle. Dünya gençler şampiyonluk kemerini alacağım ve kemeri aldıktan sonra büyük organizasyonlarda ringe çıkacağım” şeklinde ifadeler kullandı. Kerem 2021 yılında Sırbistan’daki Dünya Şampiyonası’nda gümüş madalya, geçen yıl Hırvatistan’da yapılan 22 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası’nda da altın madalya almıştı.

DESTEĞİNİZ AİLE FERDİ GİBİ HİSSETTİRDİ

MENAJERLİĞİNİ üstlenen Elliott Amoakoh ve ekibiyle ilgili de konuşan Kerem, “Sayın Nova Sport Ailesi; Sizlerin değerli destekleriyle başarılarımıza bir yenisini daha ekledik. Desteğiniz, sadece bir sponsorluk değil, aynı zamanda bir aile ferdi gibi hissettirdi bana. Bu önemli mücadelede yanımda olduğunuz için minnettarım. Birlikte daha nice zaferlere ulaşmak adına çalışmalarıma hız kesmeden devam edeceğim. Birlikte nice başarıları paylaşmak dileğiyle, gösterdiğiniz güven ve destek için teşekkürler” ederim” dedi.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN
 

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap