SON DAKİKA



Haber > Spor > Kenny Otigba atağı

Kenny Otigba atağı

09 Haziran 2016 Perşembe - 19:40




Transfer listesinde birçok stoper olan Trabzonspor’un, son olarak Hollanda’da Heerenveen forması giyen Kenny Otigba ile ilgilendiği ortaya çıktı





Stoper transferi için birçok ismin geçtiği Trabzonspor’da yeni bir isim gündeme geldi. Karadeniz ekibinin kadrosuna, Hollanda Ligi'nden Kenny Otigba’yı katmak istediği öne sürüldü. Heerenveen forması giyen 23 yaşındaki Nijeryalı futbolcu için Bordo-Mavililer’in girişimde bulunduğu kaydedildi. Scout ekibinin birçok maçını izlediği futbolcunun mutlaka alınması gerektiğine vurgu yapıldı. Son üç sezondur Heerenveen formasıyla A takımda düzenli olarak görev yapan yetenekli stoper, geçtiğimiz sezon Hollanda Ligi'nde oynadığı 31 maçta 3 gol attı. Nijerya doğumlu olmasına karşın Macaristan Ümit Milli Takımı'nın formasını giyen Otigba, henüz A Milli Takım tercihini yapmadı. Geçtiğimiz Şubat ayı kulübüyle nikah tazeleyen Otigba’nın bonservis bedeli 1 milyon Euro civarında.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap