SON DAKİKA



Haber > Spor > Kendileri çalarak kendileri oynuyor

Kendileri çalarak kendileri oynuyor

29 Ocak 2014 Çarşamba - 09:12




Değirmenderespor Başkanı Adem Söğüt açtı ağzını yumdu gözünü. Söğüt, "Bu ligde çıkacaklar belliyse o zaman bizim emek sarf etmemize gerek yok" dedi.





1967 Değirmenderespor Başkanı Adem Söğüt isyan etti. Kulüp olarak büyük bir haksızlıkla karşı karşıya kaldıklarını iddia eden Söğüt, "Hiçbir yerden maddi destek almadan zor şartlar altında 3-5 arkadaşımızla amatöre hizmet etmeye çalışıyoruz. Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutup spora yönlendirmek için önemli bir sorumluluk üstlendik. Ne var ki yapılan haksızlıklar şevkimizi kırıyor. Tek isteğimiz adalet" dedi. "Şer odaklar kafalarına göre ligi kurmuş bitirmişler" diyen Başkan Söğüt, şunları kaydetti: "Eğer çıkacaklar daha önce belirlenmişse bu kadar emek sarf etmemize, sıkıntı çekmemize gerek yok. Düzenin böyle olduğunu bilseydik 100 bin TL harcamazdık. Şer odakları tabiri caizse kendileri çalıp kendileri oynuyorlar. Artık bıçak kemiğe dayanmıştır. Kimseye hakkımızı yedirmeyiz."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap