SON DAKİKA



Haber > Spor > Kendi düşen ağlamaz!

Kendi düşen ağlamaz!

15 Mart 2014 Cumartesi - 09:38




PFDK’nın verdiği 6 maçlık ceza infial yaratırken, olaylı Fenerbahçe maçı sonrası Trabzonspor Başkanı’nın yaptığı, "Cezamız neyse çekeriz" açıklamasını





Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun Fenerbahçe maçında yaşanan olayların ardından Bordo-Mavili kulübü 6 maç seyircisiz oynama ve 80 bin TL ile cezalandırması infial yaratırken taraftarların hedefinde Trabzonspor Başkanı vardı. Fenerbahçe maçının tatil edilmesinin ardından Bordo-Mavili kulübün başkanının çok kısa bir açıklama yaparak, “Cezamız neyse çekeriz” demesi bir anlamda güvenirliliğini yitirmiş PFDK’nın eline sağlam bir koz verdi. Her defasında Fenerbahçe duruşunu benimseyen Profesyonel Disiplin Kurulu Trabzonspor Başkanı’nın bu açıklamasını affetmedi, Bordo-Mavili kulübü en ağır şekilde cezalandırmaktan kaçınmadı. Taraftarlar, “Fenerbahçe maçında kimse sahaya girip futbolculara bir müdahalede bulunmadı. Türkiye’nin her stadında yabancı maddeler sahaya atılıyor. Eğer sen çıkıp televizyonlar karşısında ‘cezamızı çekmeye hazırız’ dersen, kötü son kaçınılmaz olur” diyerek sitemlerini dile getirdiler.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap