SON DAKİKA



Haber > Spor > Kenan Yıldız 'Bana güvenen herkese teşekkür ederim'

Kenan Yıldız 'Bana güvenen herkese teşekkür ederim'

19 Kasım 2023 Pazar - 02:23




Milli Takımımızın Almanya'yı 3-2 yendiği hazırlık maçında takımın ikinci golünü kaydeden genç oyuncu Kenan Yıldız açıklamalarda bulundu. Kenan Yıldız Kimdir?





Maç sonu konuşan Juventus'lu milli yıldız "Bana güvendikleri için herkese teşekkürler. Gol attığım için çok mutluyum. Bana da güvendiği için hocama teşekkür ederim. Motivasyon konusunda hocam çok iyi. Kafana bir şey takma kendi futbolunu oyna, rahat oyna dedi. Ne kadar çok oynayabilirsem oynamak istiyorum, hem kulübüm hem de burası için." dedi Alman vatandaşlığı da olan Kenan Yıldız, Türkiye Milli Takımı'nı seçmesinin ardından milli forma ile çıktığı 2. karşılaşmanın 45+2. dakikasında Almanya ağlarını güzel bir vuruşla sarsıp ilk golünü kaydetti.


Kenan Yıldız kimdir?




Kenan Yıldız, 4 Mayıs 2005 yılında Almanya'nın Regensburg şehrinde doğmuş Türk futbolcudur. Kenan Yıldız, doğduğu şehrin takımı olan Jahn Regensburg'un akademisinde futbola başladı. İki yıl boyunca Jahn Regensburg altyapısında oynadı. Daha sonra Bayern Münih ile anlaştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap