SON DAKİKA



Haber > Spor > Kazanmaya mecbursunuz

Kazanmaya mecbursunuz

23 Nisan 2016 Cumartesi - 09:52




Usta, “Taraftarlarımızı bu sezon çok üzdük ve onların gönlünü Fenerbahçe maçını kazanıp almak zorundayız. Bu maç bizim için bir sezona bedel” dedi.





GEREKENİ YAPMALI

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Fenerbahçe maçını kazanmaktan başka bir şey düşünmediklerini, futbolcuların derbi karşılaşmasında kendilerine yakışan sonucu elde etmeleri gerektiğini ifade etti. Ligde hiç haz duymadıkları bir konumda bulunduklarına dikkat çeken Usta, “Taraftarlarımızı bu sezon çok üzdük. Bu nedenle onların gönlünü bir nebze almanın yolunun Fenerbahçe maçını kazanmaktan geçtiğinin farkındayız. Futbolcularımız gerekeni yapmalı” diye konuştu.

GÜVENİYORUZ

“Kimin hangi hesap yaptığı bizi ilgilendirmez. Biz çıkıp sahada işimizi yapacağız ve 90 dakikanın sonunda istediğimizi almak için mücadelemizi ortaya koyacağız” diyen Başkan Usta, şöyle devam etti: “Fenerbahçe derbisi yönetimimiz açısından da çok özel olma niteliği taşıyor. Kazanmamız halinde bizim için de ilk olacak. Bu nedenle teknik kadro ve futbolcularımızın Taraftarlarımızla birlikte iyi bir ahenk içinde hareket edip Fenerbahçe’yi Trabzon’dan eli boş göndereceklerine inanıyoruz. Bu konuda kendilerine güvenimiz tamdır.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap