SON DAKİKA



Haber > Spor > Kazanmaya çok yakındık

Kazanmaya çok yakındık

22 Eylül 2014 Pazartesi - 11:03




Giresunspor Teknik Direktörü Mehmet Birinci, Bucaspor karşısında basit hatalarla üç puanı kaçırdıklarını, ancak takımın her geçen gün daha iyiye gitti





PTT 1. Lig ekibi Giresunspor’da Bucaspor deplasmanında kaçan galibiyetin üzüntüsü yaşanıyor. Yeşil-Beyazlıların teknik direktörü Mehmet Birinci, 3 puanla ayrılabilecekleri bir maçtan kendi hatalarından dolayı 1 puanla ayrıldıklarını söyledi. "İzmir deplasmanından galibiyetle dönmeye çok yaklaşmıştık ancak olmadı" diyen Birinci, şu değerlendirmeyi yaptı: "Futbol hata affetmiyor. Galibiyete bu kadar yaklaştığımız bir maçtan kendi hatamızla 1 puanla döndük. Galip gelemediğimiz için üzgünüz." Haftalar ilerledikçe takımın rayına oturduğunun altını çizen Birinci, "Takım olarak her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Taraftarlarımız biraz daha sabırlı olsunlar. Çok kısa bir süre içerisinde Giresunspor gerçek kimliğine bürünecek" şeklinde konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap