SON DAKİKA



Haber > Spor > Kazanmak zorundayız

Kazanmak zorundayız

18 Eylül 2013 Çarşamba - 09:28




Kalpar, Adana Demirspor ile iç sahada oynayacakları maçı kazanmaları gerektiğini ifade ederek, takımına güvendiğini dile getirdi. Kalpar, "Her maç fin





Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Adana Demirspor'la sahalarında yapacakları maçı kazanmak zorunda olduklarını söyledi. Denizlispor maçından hemen sonra ara vermeden bu maçın hazırlıklarına başladıklarını belirten Kalpar, "Sahamızdaki maçı kazanmak her zaman hedefimiz ve amacımızdır. Sahalarındaki maçları kazanan takımlar hep başarılı olan takımlardır" diye konuştu. Kalpar, "İç sahadaki maçı kazanmak adına sahaya her şeyimizi yansıtmak zorundayız. Bunun bilincindeyiz. Bu maçı kayıpsız geçireceğimize inanıyorum ki, 5 maçta 10 puan alan takım hüviyetinde oluruz. Bu da iyi bir puan. Adana Demirspor maçından sonra yine zorlu Boluspor deplasmanına gideceğiz. Bunun için mutlaka sahamızda oynayacağımız maçı kazanmak zorundayız" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap