SON DAKİKA



Haber > Spor > Kazanma azmi 3 puanı getirdi

Kazanma azmi 3 puanı getirdi

14 Aralık 2021 Salı - 12:47




TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta haftayı Vanspor galibiyetiyle kapatan Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü’nde mutluluk hakim





2 haftalık beraberlik serisine son vererek yeniden çıkışa geçen Kırmızı-Lacivertliler, liderin 2 puan gerisinde ikinci sırada yer alıyor. Vanspor maçının ardından konuşan teknik patron Bahaddin Güneş, “Galibiyete ihtiyacı olan bir takıma karşı, zorlu bir maç oynayacağımızı biliyorduk. Hem Bodrumspor maçında yaptığımız eksiklikleri oyuncularımıza anlattık hem de rakip takımı en iyi şekilde analiz ettik. Karşılaşmaya da bu doğrultuda hazırlandık” dedi.

GÜNEŞ, “İlk yarı oyun üstünlüğü tamamı ile bizdeydi. 3-4 net pozisyon kaçırdık. Sonuna kadar mücadele ettik. Bunun sonunda da 1 gol atarak maçı kazandık. Ayrıca penaltı kurtaran kalecimiz Özkan’ı da tebrik ediyorum. Oyuncularımın maç başından maç sonuna kadar inancı bize galibiyeti getirdi. Bu şekilde inanç olduğu sürece başarımız devam edecektir. Güzel bir aile ortamı oluştu. Bu ortamı oluşturmada katkısı olan başkanımız Celil Hekimoğlu ve yönetim kurulumuza teşekkür ederiz. Galibiyetten dolayı tüm oyuncularımı alınlarından öpüyorum” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap