SON DAKİKA



Haber > Spor > Kayserispor'dan Galatasaray'a gözdağı

Kayserispor'dan Galatasaray'a gözdağı

06 Eylül 2016 Salı - 10:45




Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu “Kadıköy’de Fenerbahçe’ye 3 gol attık, 3 puanı son dakika golüyle kaçırdık” dedi ve ekledi: “Galatasaray karş





Kayserispor, sezona 2’de 2 yaparak başlayan Galatasaray’ı cumartesi günü konuk edecek. Sarı-Kırmızılı takımın teknik direktörü Hakan Kutlu, Fanatik’e açıklamalarda bulundu. Başarılı çalıştırıcı, “Fenerbahçe maçında oyun planımız rakibin hızlı oyuncularını durdurmaktı. Bunu başardık. 3 gol attık. Ama son dakika golüyle galibiyeti kaçırıp 1 puan aldık. Bence o gün Fenerbahçe kazandı, biz kaybettik” dedi. Hafta boyunca Galatasaray’ı analiz ettiklerini belirten genç hoca, “Formda ve güçlü bir takımla oynayacağız. Yine çok savaşacağız. Galibiyete inanıyoruz. Fenerbahçe maçı gibi zor bir 90 dakika bizi bekliyor. Oyuncularıma güveniyorum” dedi. Kayseri’nin Galatasaray önündeki gol silahları Welliton ve Nakoulma olacak.   

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap