SON DAKİKA



Haber > Spor > Kayserispor, Gaziantep'e evinde ilk yenilgisini tattırdı

Kayserispor, Gaziantep'e evinde ilk yenilgisini tattırdı

06 Kasım 2022 Pazar - 17:03




Spor Toto Süper Lig'in 13. hafta maçında Yukatel Kayserispor deplasmanda Gaziantep FK'yı 2-1 mağlup etti.





Süper Lig'in 13. hafta mücadelesinde Gaziantep FK sahasında Kayserispor'u konuk etti. Kalyon Stadı'nda oynanan karşılaşmayı konuk ekip 2-1 galip tamamladı.

Mücadelede ev sahibi Gaziantep FK'nın golünü 52'de Furkan Soyalp, Kayserispor'un gollerini ise 41'de Olivier Kemen, 89'da ise oyuna sonradan giren Ramazan Civelek kaydetti.

Bu sonucun ardından bu sezon evinde ilk kez mağlup olan Gaziantep FK 15 puanda kalırken, Kayserispor puanını 23'e yükseltti.

Gaziantep FK, önümüzdeki hafta deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. Kayserispor ise sahasında Konyaspor'u ağırlayacak.




Gaziantep FK: 1 - Yukatel Kayserispor 2


Stat: Kalyon

Hakemler: Erkan Özdamar, Hakan Karabalcık, Gökhan Barcın

Gaziantep FK: Günay Güvenç, Djilobodji, Furkan Soyalp, (Dk. 77 Abdulkadir Parmak) Jevtovic, Ertuğrul Ersoy, Hanousek, Figueiredo (Dk. 86 Markovic), Sagal (Dk. 62 Pekhart) Maxim, Merkel, Kitsiou

Yukatel Kayserispor: Bilal Bayazıt, Kolovetsios, Hosseini, Cardoso (Dk. 75 Thiam), Kemen, Gökhan Sazdağı (Dk. 77 Emrah Başsan), Gavranovic (Dk. 86 İlhan Parlak) Carole, Onur Bulut, Mensah (Dk. 86 Ramazan Civelek), Campanharo (Dk. 46 Ali Karimi)

Goller: Dk. 41 Kemen, Dk. 89 Ramazan Civelek (Yukatel Kayserispor), Dk. 52 Furkan Soyalp (Gaziantep FK)


Sarı kartlar: Dk. 31 Figueiredo, Dk. 55 Furkan Soyalp, Dk. 90 Kitsiou (Gaziantep FK) Dk. 50 Gökhan Sazdağı, Dk.53 Cardoso, Dk. 82 Hosseini, Dk. 90 Corele, 90+3 İlhan Parlak (Yukatel Kayserispor)

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap