SON DAKİKA



Haber > Spor > Kayserispor, Çağdaş Atan'ı açıkladı

Kayserispor, Çağdaş Atan'ı açıkladı

16 Haziran 2022 Perşembe - 12:16




Kayserispor Kulübü, teknik direktör Çağdaş Atan ile anlaşmaya vardığını kamuoyu ile paylaşırken, sosyal medya hesabından açıklama yapan Atan, "Hayalimiz, bütçelerden büyük" dedi.





Spor Toto Süper Lig takımlarından Kayserispor'da teknik direktörlük koltuğuna Çağdaş Atan oturdu. Sarı-kırmızılı kulüp, genç teknik adam ile anlaşmaya varıldığını açıkladı. Kulüpten yapılan 'Hoş geldin Çağdaş Atan' başlıklı paylaşımda, "Kulübümüz, Teknik Direktör Çağdaş Atan ile anlaşmaya varmıştır. Büyük Kayserispor camiasına hayırlı olsun" denildi. Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı da, sosyal medya hesabından Çağdaş Atan'a, "Hoş geldin büyük Kayserispor camiasına" paylaşımı yaptı.

Çağdaş Atan: "Hayalimiz, bütçelerden büyük"

Kayserispor ile söz kesen ve hafta sonu Kayseri'ye gelerek sözleşme yapacak olan Teknik Direktör Çağdaş Atan, sarı-kırmızılı takımı başarıya taşımak için çok çalışacağını söyledi. Sosyal medya hesabından Kayserispor camiasına seslenen Çağdaş Atan, sergilenecek futbol ile herkesin takdirini kazanmak istediklerini ve Kayserispor'u başarıya taşıyacaklarına inandıklarını söyledi. Çağdaş Atan, "Beş yıl sonra yeniden Kayseri'ye, Büyük Kayserispor camiasına, bu kez teknik direktör olarak dönmenin gururunu yaşıyorum. Başkan Berna Gözbaşı'nın vizyonu doğrultusunda, mevcut kadromuz üzerine artı değer katmak ilk hedefimiz. Farkımızı oyunumuzla yapacağız. Hedefimiz, oynayacağı futbolla Kayserispor'u ligde benzersiz bir takım haline getirmek, tarafsız futbolseverlerin dahi kalbini kazanmak. Söz veriyorum ki çok çalışacağız ve Kayseri şehrini sahada hak ettiği gibi temsil edeceğiz. Hayalimiz, bütçelerden büyük" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap