SON DAKİKA



Haber > Spor > Kayseri'den Arıkan açıklaması

Kayseri'den Arıkan açıklaması

03 Mart 2015 Salı - 08:10




Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Hakan Arıkan'ın geleceğiyle ilgili sürpriz bir açıklama yaptı.





Onur Kıvrak'ın sakatlığı sonrası devre arasında Trabzonspor'a gelen Hakan Arıkan'ın geleceği merak konusu. Karadeniz ekibinin yarım sezon için 500 bin Euro karşılığında PTT 1. Lig ekibi Kayserispor'dan kiraladığı deneyimli file bekçisi, performansıyla takdir topluyor. Hemen hemen her maçta takımın en iyilerinden olmayı başaran Hakan'ın Trabzon'da kalıp kalmayacağı büyük merak konusu. İşte böyle bir süreçte Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma'dan sürpriz bir açıklama geldi. Hurma, Hakan Arıkan'ın geleceğiyle ilgili Bordo-Mavili taraftarı heyecanlandıracak bir açıklama yaptı.

'Futbol bir ticarettir'

"Hakan Arıkan önümüzdeki sezon Kayserispor'da forma giyecek. Çok değerli bir kaleci. Ona da zaten ihtiyacımız var" diyen Hurma, daha sonra üstü kapalı olarak Trabzonspor'u pazarlık masasına davet etti. Hurma, "Her futbolcunun değeri var. Değerini bulması lazım. Kendisi de isterse, kulüp menfaatlerine de uyarsa Trabzonspor'a transferi neden olmasın. Sonuçta futbol bir ticarettir. Bu konuda çok katı değiliz" ifadesini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap