SON DAKİKA



Haber > Spor > Kaybetmeyi hak etmedik!

Kaybetmeyi hak etmedik!

28 Ekim 2012 Pazar - 22:36




Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, Bursaspor maçını yorumlarken kendi hatalarından bahsetti, ancak yenilmeyi hak etmediklerini ifade etti.





Şenol Güneş'in açıklamaları şu şekilde: "Öncelikle İbrahim Yazıcı'ya geçmiş olsun diliyorum. Bizim için önemli bir maçtı, Beşiktaş maçı da önemliydi çünkü kazandığımızda ikinci sıraya çıkabilirdik. Orada 2 puan, burada 3 puan kaybettik. Riskler alarak oynamaya çalıştık ilk yarıda ama dönüşte pozisyonlar verdik rakibe. Bizim de pozisyonlarımız vardı ama gitgeller oldu. İkinci yarıya baktığımızda ise bizim hatamızdan kaynaklanan bir pozisyondan gol yedik, sayısal fazlalığımıza rağmen.. Oyun tempomuzda oynamayınca, rakip de kapanınca çıktığı toplarda gole gitmeyi düşündüler. İkinci yarı bence maçı kaybetmeyi hak etmedik. Kazanamayabilirdik ama kaybetmeyi de hak ettiğimizi düşünmüyoruz. Son bölümde oyun tempo düşünce uzun toplarla oynadık, 2-3 pozisyon var ama bunların çoğunda dönen toplar var, direkten dönen var, kalecinin kucağına giden pozisyonlar var ama artık oyun artık o aşamaya gelmişti. İlk bölümde çift forvetle iyi başlamıştık ama sonra belli bölümde kopmalar oldu, rakip de pozisyonlar buldu. İkinci yarıda Zokora'nın çıkışta kaybettiği pozisyonda, ki oynaması gereken oyuncu Battala iken hücuma çıkıp top kaptırmasıyla gol yedik. 5-6 oyuncunun olduğu anda yenilen gol ve ikinci yarıda pozisyon vermeden yenilmemiz eksi puan bizim işin. Oysa tam tersini düşünmüştük. Onları hapsederek oynamaya çalıştık. Zemin buna izin vermedi zaman zaman ve rakibin de kapanmasına yardımcı oldu."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap