SON DAKİKA



Haber > Spor > Katarlı beIN Sports havlu mu attı? Bu şartlarda yayın olmaz

Katarlı beIN Sports havlu mu attı? Bu şartlarda yayın olmaz

29 Temmuz 2020 Çarşamba - 20:58




Digiturk Spor İçeriklerinden Sorumlu Başkanı Saad Saleh Al-Hudaifi TFF'nin küme düşmeyi kaldırmasının ardından jet hızıyla açıklama yaptı. Katarlı Grubun yöneticisi Süper Lig'deki takım sayısının 18'den 21'e çıkarılmasının maliyetlerini artıracağını söyledi.





Türkiye'deki maçların naklen yayın hakkını elinde bulunduran Katarlı Bein Sports grubunun, üst düzey yöneticisi Saad Saleh Al-Hudaifi canlı yayında TFF'nin küme düşmeyi kaldıran kararına tepki gösterdi. Katarlı yönetici "Bu şartlarda yayın yapamayız" dedi. 

Digiturk Spor İçeriklerinden Sorumlu Grup Başkanı Al-Hudaifi'nin açıklamaları şöyle:

"Bu talep bizden gelmedi, biz küme düşmenin kaldırılmasına karşıyız. Ligi böyle yayınlamak kolay değil. Biz kulüplerin, federasyonun ortağıyız. Türkiye ligini 108 ülkede tanıtıyoruz. Bu karar benim için büyük sürpriz oldu.

TFF ile 4 kez toplandık, kimse bize bundan bahsetmedi. Sezon boyunca bir kulübün kaç maç yapacağını bilmiyoruz. Bu bizim tüm maliyetlerimizi etkileyecek. Prodüksiyon maliyetlerimizi artıracak. Coğrafi durumu da konuşmamız lazım.

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde oynayacak takımlar için de bu çok kötü. 

Bu karar alınırken kimse bize sormadı.


Böyle karar bize danışılmadan nasıl alındı? 18'den 21'e çıkılması, yayıncıya sorulmayacak bir karar değil. Ligi bu şekilde yayınlamak mümkün değil.

- medyafaresi

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap