SON DAKİKA



Haber > Spor > Kasımpaşa'ya farklı kadro

Kasımpaşa'ya farklı kadro

21 Şubat 2015 Cumartesi - 09:51




Trabzonspor’un Napoli ile oynadığı karşılaşmada sağbekte görev alan Fatih Atik’e Bordo-Mavili taraftarlar büyük tepki gösterdi.





Maç boyunca etkisiz kalan Fatih, bir de 85.dakikada gereksiz yere rakibini ceza sahasında düşürüp penaltıya sebebiyet verdi. Bu durum, "Bu nasıl profesyonellik" eleştirilerini de beraberinde getirdi. Fatih’e Yanal’ın da çıkıştığı kaydedildi.Napoli karşısına sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle 15 kişiyle çıkan Trabzonspor, sahadan 4-0 mağlup ayrılıp tur umutlarını mucizeye bırakırken rotayı Süper Lig’e çevirdi. Karadeniz ekibi yarın deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçını düşünmeye başladı. Teknik Direktör Ersun Yanal, bu maça farklı bir kadroyla çıkmaya hazırlanıyor. UEFA listesinde isimleri yer almadığı için Napoli karşısında görev veremediği Aytaç, Deniz ve Uğur’a hazır olmalarını söyleyen Yanal, yine söz konusu maçta cezaları nedeniyle forma giyemeyen Constant ve Mehmet’e bu maçta 11’de görev vermeyi planlıyor. Bu arada Kasımpaşa karşısında Özer ve Sefa kart cezalısı oldukları için forma giyemeyecekler.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap